Tässä pari pikkunäperrystä. Jouluna juotiin italialaista punaviiniä (siis ihan Suomen Alkosta ostettua) ja pullossa oli etikettinä tarra, josta saan hienon seinämaalauksen Hallahovin kappeliin. Töpöttelin päälle pumpulilla vähän valkoista akryylimaalia, jotta pinta ei kiiltelisi ja olisi vähän enemmän "vanhan" seinämaalauksen näköinen.

 368678.jpg


Lisäksi löysin kaapista vanhan kimalleliimapurkin, jonka korkki oli kirkasta kovaa muovia. Sahasin siitä kapeamman kärjen pois ja jäljelle jäi lasikulho. Muistuttaa ainakin livenä muotoilultaan tosi paljon Iittalan "Ultimathule"-sarjaa. Mutta Hallahovin väki onkin edellä aikaansa... :) Kapeasta kärjestä saan vielä tehtyä juomalasin (se puolestaan on Iittalan Kartio-sarjaa ihan selvästi...).

368683.jpg

Viimeksi, kun Kuopion seudun nukkekotikerho kokoontui, Hanna toi minulle palkinnon bloginsa arpajaisista. Herkullisia kakkuja / torttuja, eikö totta! Nuo ruusut suklaakakun päällä on niin hennon vaaleanpunaiset, ettei täydellisempää väriä olisi voinut olla.

368685.jpg


Niin ja sitten siitä aloittamisen vaikeudesta. Minua on jo pitkään vaivannut ihan hirveä luomisen tuska. Eli mitään isompaa huonekalua tms. en saa aloitettua, vaikka Dremelinkin sain joulupukilta ja puumateriaaliakin olisi, mistä työstää jotain kivaa... Ehkä se johtuu siitä, että kun ei ole vielä sitä itse nukkekotia valmiina, niin ei ole myöskään selvää tavoitetta saada esim. johonkin tiettyyn huoneeseen täytettä. Voi, mitenkähän sitä osaan päättää, mistä huoneesta aloitan Hallahovin sisustamisen... Pitää varmaan järjestää äänestys! ;) Huonejärjestyshän löytyy muuten tuolta Hallahovi-sivulta.