Keiju on saanut sängyn ja seppeleen, boxiin tulevaa taustaakin näkyy vähän kuvassa. Näitä voi katsella tuolta Keijun kesäkolo-sivulta. Eli kohta alkaa olla boxi kasaamista vaille valmis.

Olen shoppaillut nauhoja ja nyörejä, helmiä ja pyörökärkiset pihdit korujen tekoon. Vielä pitäisi löytää kankaita verhoilua ja vaatetusta varten, mutta ei ole kiirettä sen suhteen.

Massailujakin on siis tullut kokeiltua. Laitan tähän muistoksi kuvan ensimmäisistä leipomuksistani. Suklaatorttu ja suklaasydämiä, vielä odottavat vain paistamista.

179451.jpg

Linnan suhteen mielessä on sellainen kysymys, että voikohan tapetteja korvata decoupage-tekniikalla tehdyillä "tapeteilla". Olen löytänyt ihan kivoja servettejä, joista tulisi hienoja koristuksia linnan seinille. Lakkahan siihen päälle tulee, joten ehkä se säilyisi hyvänä ja värit ennen kaikkea pysyisivät... pitääpäs kysellä vähän kokeneemmilta.

Nyt vasta muuten hoksasin, että noita kuvia kannattaa käsitellä... tuli paljon tarkempia ja parempia, joten osa vanhoistakin kuvista on nyt vaihdettu sitten paranneltuihin versioihin.