Eilen oltiin lehtisahailemassa nukkekotikerhomme kanssa, kun Tuula tarjosi meidän käyttöömme hienon verstaansa. Sahailin osat uuteen joutsenkeinuun ja sohvaan, mutta hieman epäilyttää onnistuuko sohvan teko... Mutta tärkeimpänä antina tapaamisesta oli kuitenkin Hannan ihana yllätyslahja: Joutsen. Ihan mahtava eikö totta? Hallahoviin ei tule pihamaata, ainakaan näillä näkymin, mutta kyllähän nyt noin komea joutsen on jotenkin esille laitettava. Jos ei muuten niin sitten se asuu Hallahovin katolla, josta voin ihailla sitä koko ajan avaamatta edes nukkekotikaapin ovia. :)

429367.jpg

Kerhoswapissa minun kohdalleni osui myös Hannan tekemä paketti, josta paljastui kerrassaan hurmaavia asusteita! En osaa neuloa edes 1:1 koossa yhtään mitään, saati sitten näin pienessä mittakaavassa. Mielettömän söpöjä.

429368.jpg

Minä osallistuin swappiin tällaisella isolla vanhalla peilillä (joka päätyi Tuulalle), joka on tehty valmiista kehyslistasta ja auton peilin korjaamiseen tarkoitetusta saksilla leikattavasta peilitarrasta. Kuvassa ei oikein näy, mutta ääriviivatarroista tuli yllättävän hyvät koholle jäävät koristeet, kun maalasin vielä niiden päälle valkoisella maalilla ja sitten pyyhkäisin joistakin kohti hiekkapaperilla kultaisen tarran näkyviin. Lopputuloksesta tuli sen näköinen, kuin kuvioissa olisi ollut kultaista maalia kaikkialla, mutta kultaukset olisivat kuluneet pois. Lisäksi hioin vielä kulmista maalia pois, jotta peili näyttäisi todella vanhalta. Tuli kyllä aika söpö, pakko tehdä Hallahoviinkin tällä tavalla joku peili ja huonekaluja, kun pyrin tekemään Hallahoviin juuri sellaista vähän kuluneen ja vanhan näköistä tavaraa, enkä niin loisteliasta ja kimaltelevaa, kuin "linnassa" voisi  kuvitella olevan.

429394.jpg

Anita puolestaan lähetti minulle postissa Anna Hyvän Kiertää -tempauksen paketin, josta löytyi aivan ihanan väriset käsilaukku ja lompakko, tehty todella pehmeästä ja ohuesta mokasta. Tosi hienot, kiitos Anita!

429411.jpg