Nyt olen jo saanut melkein valmiiksi penkin pianon kaveriksi. Lisäksi olen jo käsitellyt sitä ostamaani vitriinikaappia Osmolla (pähkinäpuu). Vielä on koristemaalaukset molempiin tekemättä ja liimaamatta pehmusteet penkkiin sekä lasit vitriiniin. Taidan tehdä erikseen sellaisen kalusteiden rakennussivun, niin tulee paljon vaihekuvia ja selityksiä materiaaleista ym. eli täälläpä tarkemmin huonekaluista.

275029.jpg

 

Löysin tällaiset paristoilla toimivat tuikkulamput, joissa on sellainen elävä valo. Ajattelin sitten joskus (optimistisesti...kun ei ole vielä nukkekotikaappikaan valmiina) laittaa ne tuleksi takkaan / uuniin siten, että vain valo näkyy huoneisiin eli jonkun kipinäsuojan takana loimuaa tuli. Saas nähdä ovatko siihen tarkoitukseen hyvät.

275025.jpg

 

Olen tehnyt paljon taustatyötä sellaisella ranskalaisella sivulla, jossa on antiikkitavaraa luokiteltuna eri aikakausittain. Ihan mieletön apu siihen, kun valitsee huonekaluja. Kun yritän kuitenkin tuolla Hallahovissa pysytellä siellä 1700-1800-lukujen tunnelmassa ja rokokoo / Ludwig XV-Ludwig XVI aikakausien tyylisuunnissa pääosin. En kylläkään tiukkapipoisesti, eli jos jokin silmää miellyttää, niin sen voin Hallahoviin hyvillä mielin laittaa vaikka olisi tyyliltään myöhempääkin aikakautta. Lisäksi haluan, että Hallahovin sisustus näyttää siltä, että se on sekoitus ranskalaista hovin loistoa ja karua Pohjolaa. Saas nähdä miten onnistuu näiden kahden yhdistäminen.