Ok, pukeutumishuoneen lattia on nyt valmis. Teidän vinkeistä oli apua, kiitos ihanat! Homma nopeutui huomattavasti, kun vain ensin jaksoin nähdä vaivaa ja kaivella huoneeseen sopivia kirjoja painoksi. Viilu käyttäytyikin sitten ihan mukavasti eikä tarvinnut liimaakaan vaihtaa tujumpaan tavaraan.

Laitoin lattiaan vähän harmaata maalia ja hioin sitä sitten ohuemmaksi kerrokseksi. Tarkoitus oli saada aikaan sellainen oikein luonnollisesti ikääntynyt lankkulattia, joka olisi korkeintaan "pesty" vaaleanharmaalla, mutta kun ei ollut sopivan sävyistä  / syistä viilua, niin tuli vähän erilainen. Mutta ihan kiva, olen tyytyväinen, koska sävy käy hienosti huoneeseen tulevien tapettien kanssa yhteen. Nyt työn alla on valaistuksen miettiminen ja johtojen piilottaminen ennen tapetointia.

 

1955854.jpg

 

Ja kiitos onnitteluista raskausuutisten johdosta tuolla kommenttien puolella. Meille tosiaan odotellaan pientä tuhisijaa saapuvaksi helmikuun tienoilla. Toivotaan, että raskaus sujuu hyvin. Tuleva isosisko on jo ihan tohkeissaan. Olen ollut aika väsynyt ja aikaansaamaton eikä järki kulje näköjään näissä nukkekotihommisakaan ihan satasella (kuten tuo viilun kanssa ähertäminen osoitti...). Mutta toisaalta on sellainen vimma päällä, että hitaasti, mutta varmasti edistyy nämä nukkekotihommatkin, kuitenkin oman jaksamisen mukaan.