Tässä se nyt on... runko kasassa ja väliseinät paikoillaan. Takaseinää en kiinnitä ennen kuin portaat on tehty ja paikoillaan, sillä ne on helpoin laittaa takaseinän puolelta. Jalat puuttuu ja koristelistat "räystäiltä", sillä kattoahan tuohon rakennelmaan ei näillä näkymin tule. Riittää urakkaa muutamaksi vuodeksi, luulisin... Mikähän se on, että minun pitää aina matkan varrella muuttaa pienet suunnitelmat järkyttävän isoiksi. Sama homma, kuin tuon itse talon kanssa, kävi sille ensimmäiselle ristipistomatolle. Siitä tulee nyt sitten niin iso, että se passaa noihin Hallahovin isoihin huoneisiin... Jos siitä nyt ylipäätään tulee niin hyvä, että kelpuutan sen linnaan.

Tapetteja olen keräillyt. Linnaan tulee varmasti paljon tummaa punaista, valkoista, kultaa sekä piristykseksi muita vaaleampia punaisen sävyjä, turkoosia sekä ehkä violettiakin, se kun rimmaa tuon kullan kanssa aika hyvin. Kurssilla olen saanut tehtyä lautalattian materiaalit keittiöön ja ruokavarastoon, niistä toki voisi tehdä myös parkettia, kun vähän pienisi ja siistisi lautoja. Tekisinköhän huoneen kerrallaan... tuskin kyllä maltan tehdä niin, räpellän kuitenkin sitä sun tätä vaikka sun minne.

Mutta ensisijainen projekti on nyt saada tuo Hallahovin ulkokuori siihen kuntoon, että sen voi tuoda kotiin. Maalaan varmaan valkoiseksi, mutta meillä ei ole mitään muita täysin valkoisia huonekaluja olohuoneessa. Beiget sohvat kylläkin, saisikohan sitä kaapin pintaa jollakin tehostemaalausjutulla sellaiseksi eläväksi, jossa olisi vaaleita sävyjä... ideoita, kiitos?!

208780.jpg