Taas on tullut avattua paljon uusia luukkuja joulukalenterista, jonka Maria minulle lähetti. Sieltä on löytynyt valtava määrä erilaisia tarvikkeita, joista voi saada aikaiseksi vaikka mitä Hallahoviin.

En ole saanut hirveästi aikaiseksi mitään valmista, eilen tehtiin taas Hallahovin jalustaa eteenpäin ja ei puuttuisi enää kovin paljoa puutöitä, niin pääsisin ovien kimppuun. Siinä riittääkin sitten taas työtä. Mielessä siintää jo maalausurakkakin, voi kun olisin pian siinä vaiheessa nimittäin sitten Hallahovi tulee kotiin mamman luo! :)

Omppuja olen pyöritellyt polymeerimassasta. Tämäkin, kuten lähes kaikki mitä teen, on ollut ensikokeilu ja värien sekoittamista mm. sain harjoitella. Vihreät omput onnistuivat aika kivasti, punaisetkin omenat jotenkuten. On vaikea saada siihen värien vaihtelua pelkällä massalla, pitää harjoitella kovasti. Näitä omenoita "stailasin" vielä vähän akryylimaalilla, että väri ei olisi niin tasainen. Kyllähän korilliseen omppuja pari kolhua ja madonreikääkin mahtuu.

304339.jpg

Ja Anitalle lähtee tämmöiset pikkulahjat siitä Anna hyvän kiertää-tempauksesta. Pieni kori on punottu Tiimarin ohuesta metallilangasta, joka on päällystetty nyörillä.

304341.jpg