Nyt on iso urakka takana ja joulukalenteriswapin tavarat paketointivaiheessa. Huh huh, ensikertalaiselle melkoinen homma, mutta selvisin ja toivottavasti Maria M. löytää pakettien joukosta edes pari käyttökelpoista tavaraa tai muuten vaan ilahtuu kokoelmansa kasvamisesta.

Tämähän tarkoittaa myös sitä, että vihdoinkin pääsen käsiksi Hallahoviin. Tässäpä siis pari tilannekatsausta tekeillä oleviin pikkuprojekteihin.

Linnan nuorehkon miesasukin kasvot alkaa olla muotoiltu, pitäisi vielä lisätä massaa kaulasta alaspäin (jälkikäteen ajatellen olisi ollut ehkä fiksumpaa tehdä jo alkujaankin pää-hartiakappale yhdessä erässä, mutta kun en malttanut alkaa opiskelemaan nukentekoa vielä...) ja sitten olisi edessä paistaminen ja maalaaminen sekä hiusten laitto. 

266047.jpg

Ensimmäinen ristipistotyöni on allaoleva matto, josta tulee linnan tyyliin aika iso. En ole ottanut mittoja, mutta nuo lankatokat toimivat mittakaavana. Lopuksi pitää kyllä laskea montako pistoa yhteensä tuo matto ottaa. Nyt on siis vasta ensimmäisellä värillä tehtävät ornamenttikuviot työn alla. Malli on mukailtu Cross-Stitch-Directoryn Hearts&Flowers mallista.

266054.jpg